“Ik heb mijn smaakpalet te danken aan mijn jeugd.”

Als kind was ik niet weg te slaan bij mijn vader als hij Indonesisch ging koken. De hele dag waren we bezig. Ik genoot vooral van zijn liefde voor deze keuken en het plezier tijdens het koken. Ik heb geleerd respect te hebben voor de mensen die eten voor je maken. Ik heb geleerd dat ieder eetmoment een kans is om lekker te eten. Om goed voor jezelf te zorgen. Die waarden heb ik meegenomen naar mijn eigen gezin en zo jong mijn mannetjes zijn, ze eten alles. Bij mijn ouders wordt er altijd voor iedereen goed gezorgd. Er is genoeg eten en het is altijd lekker. Ik heb mijn smaakpalet te danken aan mijn jeugd. Nog steeds is eten een belangrijk ding in mijn leven. In 2000 heb ik mijn eigen kookstudio opgericht: Fiësta Food en dat staat voor Feest Eten. Dat is het ook. Als je bij mij komt koken of ik mag de catering op jouw feest verzorgen dan is dat echt een culinaire beleving. Wil je meer weten over Fiësta Food, klik dan hier.

 
 

Visie op lekker leven

Deze foto staat voor genieten en energie. Je leeft namelijk maar één keer dus maak er een heerlijk leven van met alles wat erbij hoort. Een jaar geleden heb ik mijn voedingspatroon en leefstijl drastisch omgegooid om twee redenen: de vreselijke jeuk door mijn eczeemaanvallen en de nare energiedips. Ik ben gestopt met het eten en drinken van niet-zure zuivel en ik beperk het eten van smaakversterkers zoveel mogelijk. Via een eetdagboek ben ik erachter gekomen dat alles wat je naar binnen werkt aan eten en drinken effect heeft op je welzijn. Je bent wat je eet. Nu ben ik jeukvrij en als je eens wist hoe dat mijn heerlijke leven heeft verbeterd. Daarnaast heb ik door het weglaten van koolhydraten meer energie gedurende de dag dan ik al had. Bijkomend pluspunt is mijn gewicht min tien kilo. Wil je weten hoe ik mijn heerlijke leven culinair invul en wil je inspiratie voor lekkere recepten, ook al heb je weinig tijd?

Lees dan mijn blogs. Dat kan via Facebook of Blogger.

food | Nathalie van Hooijdonk

 

Fiësta Food

Mijn kookstijl is puur, authentiek en zonder poespas. Bij voorkeur volg ik de vier prachtige seizoenen. Winterse soepen, frisse salades, sappige bosfruit, mossige paddenstoelen, grappige kweeperen en de prachtige pompoen. Mijn keuken is een plek om te ontspannen met vrienden en familie die altijd mogen binnenvallen en kunnen aanschuiven. Hoe druk mijn dag ook is geweest, ik maak tijd om gezond en lekker te koken. Een pasta kan in 10 minuten op tafel staan. Of een goed gevulde wrap met een frisse salade bijvoorbeeld. En wat dacht je van een fluweelzachte knolselderijsoep met geroosterde kikkererwten (favoriet van mijn jongens) - een soep die alles in zich heeft. Kortom, kijk eens op mijn blog of Facebook.

“Eet, drink en wees vrolijk. Het kan je laatste dag zijn.” Shakespeare

Gave klantreacties

Bedankt voor de gave food experience. (particuliere klant)

Je enthousiasme voor koken en eten werkt aanstekelijk. (Ericsson)

Bedankt voor de gastvrijheid en alle culinaire tips. (Rabobank)

Een onvergetelijk gezellige avond! Bedankt hiervoor. (particuliere klant)

Wat hebben we een lol gehad. Niet gedacht dat ik koken zo leuk zou vinden. Ik ga volgende week mijn vrouw verrassen met dit menu. (IFF)

Fiësta Food weet wat de klant wil. De avond was geweldig. Het eten voortreffelijk en de chef-kok straalt uit wat ze beloofd. (Ericsson)

We will be back... (Interpolis)

Wijntje erbij, muziekje op, afwasser in de buurt. Een kok die het snapt en aangenaam gezelschap. Het eten was subliem. (Rabobank)

Mooie locatie, goed eten, perfecte services en een leuk dansje met de kok en de souschef gemaakt. (Content)

Voor zowel een zakelijk als een privé-uitje zit je bij Nathalie helemaal goed. In een ongedwongen sfeer weet ze haar gasten altijd weer enthousiast te maken en laat ze hen de heerlijkste gerechten op tafel toveren…echt een aanrader! (IFF)

Andere culinaire gasten van Fiësta Food
Amarant, Carglass, Kamer van Koophandel, Notariskantoor Tilburg, Randstad, Avans Hogeschool Breda

 

Contact

Nathalie van Hooijdonk
M: 06 - 245 90 953
E: Communicatieraakt@live.nl

 
 
Testemonials | Nathalie van Hooijdonk

Bedankt voor de gastvrijheid en alle culinaire tips.

Rabobank

Bedankt voor de gave food experience.

particuliere klant

Je enthousiasme voor koken en eten werkt aanstekelijk.

Ericsson

Een onvergetelijk gezellige avond! Bedankt hiervoor.

particuliere klant

Wat hebben we een lol gehad. Niet gedacht dat ik koken zo leuk zou vinden. Ik ga volgende week mijn vrouw verrassen met dit menu.

IFF

Fiësta Food weet wat de klant wil. De avond was geweldig. Het eten voortreffelijk en de chef-kok straalt uit wat ze beloofd.

Ericsson

We will be back...

Interpolis

Wijntje erbij, muziekje op, afwasser in de buurt. Een kok die het snapt en aangenaam gezelschap. Het eten was subliem.

Rabobank

Mooie locatie, goed eten, perfecte services en een leuk dansje met de kok en de souschef gemaakt.

Content

 
 
 
Contactgegevens | Nathalie van Hooijdonk